Klanten ervaringen

Reacties van onze klanten

Systeem installatie
In juli 2012 heeft SolarSunroofs een systeem geinstalleerd. Alle kabels zijn binnen netjes weggewerkt en ik ben zeer tevreden. Bij een kleine storing is de zaak snel opgelost door een nieuwe omvormer te installeren, uiteraard onder garantie. Ik bedank Jeroen voor de uitstekende service en kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Rutger Slim – Arnhem – Netherlands
6000 wp
Vanaf juni 2012 is bij ons 6000 wp geinstalleerd wij zijn zeer tevreden over dit systeem. En hebben tot nu 3004kWh opgewekt. Solar Sunroofs verwachtte dat we totaal per jaar 4335 kWh kunnen opwekken. We zijn op de goede weg en hebben nog een kwartaal te gaan. Verder zijn we heel tevreden over de service van dit bedrijf, en bevelen dit ook van harte bij onze vrienden en fam.
H de Jonge – Amsterdam – Netherlands
3600 wp
Zeer tevreden over de gang van zaken, in mei 2012 heeft SolarSunRoofs 15 panelen met een totaalvermogen van 3600 Watt piek geinstalleerd. Volgens de berekeningen zou dit op jaarbasis 2500 Kwh moeten opleveren ( dak op het westen ) het jaar is bijna rond en de beloofde 2500 Kwh gaat absoluut gehaald worden. De producten zijn dus zeer betrouwbaar en ben erg blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Dit jaar willen we nog meer panelen laten plaatsen en uitaard mag SolarSunroofs dit realiseren !
L. Bakker – Rotterdam – Netherlands
21 panelen
Half maart een set van 21 panelen aangeschafd bij Solarsunroofs en deze zelf gemonteerd met tips van Jeroen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en bij vragen achteraf zoals bij het aansluiten van de omvormer op de pc altijd een snel antwoordt. De panelen draaien nu 6 weken en hebben al 746 kw oogeleverd. Wij zij 100% tevreden.
Johnny van de Camp – Netherlands
4800 wp
Jeroen heeft bij ons een installatie van 4800 Wp geinstalleerd. Het voortraject (offerte en aanpassi ngen daarop) is prettig verlopen. Jeroen denkt met je mee en geeft objectief en eerlijk advies. De installatie van het geheel is voorspoedig verlopen. Helaas lukte het niet binnen de dag die ervoor gepland stond, maar kort daarna is het geheel werkend opgeleverd. Kortom tevreden!
Harald – Netherlands
3840 Wp
Jeroen heeft bij ons naar volle tevredenheid een installatie geplaatst van 3840 Wp. Alles is zeer prettig verlopen. De installatie draait als een tierelier. We kunnen jullie solar sunroofs van harte aanbevelen!
Marius en Nicolle – Netherlands
3760 Wp
Solarsunroofs heeft een complete systeem van 3760 wp geleverd. Zelf geïnstalleerd, zonder problemen. Alles gedaan om de kosten laag te houden. Na opstartproblemen, opgelost middels hulp van Solarsunroofs, gaat alles perfect. Kan het iedereen aanraden en zeker via Solarsunroofs!
Fam. Fuhler – Netherlands
Innovatie
Jeroen heeft goed werk geleverd, hij is op zoek naar de nieuwste innovaties en mogelijkheden en kijkt echt naar de mogelijkheden van jou huis als individu. Ik maak nu inmiddels een jaar gebruik van de zonnepanelen, kan het verloop aflezen via een app en wat doen ze het goed. Solarsunroofs is zeker aan te raden!
Marita – Netherlands