Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn in 2010 begonnen met Solarsunroofs om particulieren en bedrijven energie zuinig te maken door middel van zonne-energie systemen. Wij hebben in ons assortiment  Vliesgevel zonne-systemen, Transparante zonnepanelen voor oa in serres, Traditionele kristallijn panelen, en high performance panelen.

Wij horen vaak de vraag, “kunnen wij misschien nog meer besparen op onze energiekosten”?

Het antwoord daarop is ja. Het is nu mogelijk om ook uw gasrekening omlaag te brengen door gebruik te maken van een pelletkachel.

Daarom hebben wij nu Warmteloket opgericht. Dit is de volgende stap in het verduurzamen van uw woning of bedrijf.

Een pelletkachel is zeer sfeervol en de warmte die een pelletkachel geeft wordt door veel mensen als prettig ervaren. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden.


Solarsunroofs
4.8
Gebaseerd op 46 beoordelingen
powered by Google
Huib LangerakHuib Langerak
09:49 27 May 23
Prima bedrijf. Duidelijke en kloppende info. Offerte geeft goed inzicht van wat je kan verwachten. Komen afspraken na en werken accuraat en servicegericht.Ook de "nazorg" door medewerkers is plezierig en correct verlopen.
Esdert NuusEsdert Nuus
09:01 19 May 23
Vorig jaar juni zijn er door solar sunroofs bij ons panelen geplaatst. Het aanlooptraject was heel goed. Wij moesten nog een vergunning aanvragen waardoor e.e.a. wat langer duurde. Hier werd goed over meegedacht en men had ervaring met ons type woning. Na plaatsing bleek dat we de verkeerde micro omvormers hadden gekregen. Dit heeft men later netjes hersteld. De monteurs waren tevens heel vriendelijk. Het door solar sunroofs geschatte aantal kwh wordt behaald. Kortom, wij zijn tevreden.
Jose BruinJose Bruin
16:25 17 May 23
Zeer tevreden! Gisteren offerte laten maken en vandaag al geplaatst! Wat een geluk! Ivm een regendag in de planning konden we kiezen of gelijk de knoop door hakken of in september laten plaatsen. Nu kunnen we de hele zomer nog profiteren van de ☀️.Alles even keurig! Wij zijn heel blij!
Reinhardt HartmanReinhardt Hartman
14:39 07 May 23
Snel en goed geholpen, na keuze systeem kon het al binnen een paar weken geplaatst worden. Mooi systeem voor een goede prijs.
Jeannette MedasJeannette Medas
09:47 17 Apr 23
Zeer tevreden. Duidelijke uitleg gehad. Fijn personeel. Kabels mooi weggewerkt. Alles was naar wens. Een bedrijf om aan te bevelen.
js_loader

Benieuwd wat het gaat kosten?

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?